Hovedentreprise/­fagentreprise

Hovedentreprise/­fagentreprise

Slip bekymringerne med entreprise

Et byggeprojekt kan virke uoverskueligt uafhængigt dets størrelse. Hvor starter man? Hvilke materialer skal der anvendes? Hvordan skal opgaven udføres? Fortvivl ej, vi er her for at hjælpe dig.

Som professionelt bygge- og ingeniørfirma med mange års erfaring, tilbyder vi entrepriser i alle størrelsesordner. Vi tager hånd om byggeprocessen fra start til slut, og overlader intet til tilfældighederne. Vi er af den overbevisning, at de bedste resultater skabes gennem tæt kundekontakt. Derfor bliver dine behov og ønsker altid hørt hos os. Ud fra disse, og med vores brede faglighed såvel som store ekspertise, finder vi sammen de bedste løsninger til de absolut bedste priser.

Hos AJKON ApS tror vi på solidt håndværk til tiden. En aftale er derfor altid en aftale hos os. Du skal kunne stole på den virksomhed, som du får til at stå for din entreprise, og det kan du hos os. Vi brænder for at realisere drømme, og lever af tilfredse kunder. Dette er din garanti for veludført og holdbart håndværk, som du kan være tilfreds med mange år frem.

mur

En stor palette af muligheder

Vores store erfaring og brede netværk gør, at vi tilbyder en bred vifte af muligheder inden for hovedentreprise såvel som fagentreprise.

Hovedentreprise er for dig, som ønsker at så for den projekterende del af arbejdet. Som bygherre har du selv tegningerne samt beregningerne, og opnår dermed fuld kontrol, over planlægningen af projektet. Ud fra dine tegninger og beregninger prissætter vi projektet, og klarer udførelsen.

Fagentreprise er det rette valg for dig, som vil være en del af projektet. I fagentreprise arbejder flere fagentreprenører nemlig sammen med hinanden på et organisatorisk niveau. Du sikrer planlægningen og vi sikrer et tilfredsstillende såvel som holdbart resultat.

Hos AJKON ApS udfører vi blandt andet hoved- og fagentreprise inden for følgende områder:

Passer ovenstående ikke på dine ønsker og behov? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi udfører en lang række specialopgaver, og tilbyder også totalentreprise, hvis du vil overlade alle bekymringerne til os.

Lad os realisere dine drømme

Med en stor passion og bred erfaring inden for entrepriser, er du sikker på et resultat i højeste kvalitet, hvis du vælger os som din samarbejdspartner. Alt vores arbejde bliver udført af fagudlærte og erfarne håndværkere. Slip bekymringerne allerede i dag og tag kontakt til os. Vi bistår gerne med kyndig rådgivning omkring hvilken type entreprise, som passer bedst til netop dit byggeprojekt.

Vi kan kontaktes på telefon 44 24 04 14 eller på e-mail andrej@ajkon.dk. Du er også mere end velkommen til at udfylde kontaktformularen. Vi laver projekter i hele København, Storkøbehavn og Nordsjælland.