Tilbygning til hus

Tilbygning til hus

Få hjælp til tilbygning med AJKON

Drømmer du om at få mere plads, lys eller måske et ekstra børneværelse til huset? Så skal du måske overveje at få en tilbygning til huset. Hos AJKON kan du få hjælp til alle former for tilbygninger, og vi kan stå for hele processen.

Vi har hos AJKON mange års erfaring inden for netop tilbygninger. Vi har både murere, tømrere og malere til rådighed, hvilket betyder, at vi nemt kan udføre dine ønsker om en ny tilbygning. Når vi taler om tilbygning og ombygning af dit hus, kan det både være udvidelse af rum, tilføjelse af nye rum eller tilføjelse af nyt køkken eller badeværelse. Vi gør meget for at få dine ønsker og behov til at gå i opfyldelse.

Tilbygning parcelhus

Har I et klassisk parcelhus, der kan virke mørkt ,og som mangler plads? En tilbygning kan hjælpe med både plads og lysindfald. AJKON kan hjælpe med at lave en tilbygning til jeres parcelhus og på den måde modernisere husets look og skabe mere plads til eksempelvis et større køkken, en større og lysere stue eller måske et ekstra børneværelse.

Når du skal bygge en tilbygning til et parcelhus, er det særligt vigtigt, at du designmæssigt får lavet en tilbygning, der passer med det eksisterende hus. Tilbygningen skal helst bygges som en naturlig forlængelse af det oprindelige hus. Derfor prioriterer vi sammen med jer at finde den bedste løsning til en tilbygning, der netop passer til jeres hus.

Ofte kan vi også hjælpe dig med at finde de rette tilladelser til tilbygningen. Det er nemlig vigtigt at have disse, så du ikke er nødsaget til at udskyde eller droppe tilbygningen helt. I den forbindelse hjælper vi også gerne med den rette rådgivning omkring tilbygningen. Så kan du få professionel og kyndig vejledning omkring alle faktorer i tilbygninger, herunder materialer, størrelse og design